Sunday, May 1, 2011

masenye suda tibaaa




"السلا م عليكم ورحمة الله وبرك

TAHNIAH !. Terimakasih atas permohonan anda untuk mengikuti Program Perubatan Mesir Sesi 2011/12. Bersama ini dikepilkan tawaran terperinci untuk tindakan anda selanjutnya.

A: PROGRAM YANG DITAWARKAN
PROGRAM: Ijazah Pergigian
UNIVERSITY : Tanta University
TEMPOH : 5 Tahun
TARIKH MENDAFTAR DI UNIVERSITI: 10hb Oktober 2011
TARIKH BERANGKAT:  Akhir September 2011



B: BAYARAN

Bayaran yang perlu dijelaskan :
1.   Bayaran Deposit RM500 + 
 Bayaran Kos Dokumen KPT Mesir RM320 (RM820)
2.   Bayaran Khidmat MedicMesir RM9,500 - 
(1 & 2 perlu dibayar semasa mengambil salinan ASAL surat tawaran universiti)
JIka anda tidak bersedia untuk membayar sepenuhnya, anda boleh mendapatkan salinan yang DISAHKAN dengan bayaran pendahuluan sebanyka RM3000 dan menjelaskan bakinya sebelum 1hb Ogos 2011.


Sebelum 1hb Ogos 2011
3.   Bayaran Rumah RM2500
4.   Bayaran Tiket dan Kos perjalanan ke Mesir RM2500"

tergamam sy seketika tatkala mata membaca emel ini.. 
bkn lah nk kte x xpect bnde ni..tpu lahh kann..
mmg lah sy apply medic mesir ni tp..
seriusly sy...
x sure sbnrnye...mesir for 5 years..omg!
mmg lahh ni satu peluang keemasan but then..
huishh byk bnde ouhh duit semestinye lahh kn!
sy apply ni pon bcos sy rse cm x de hala tujuan..
ah! ssh nk xplenn..
sy slalu pk bnde ni..tp x pnh pk utk decide..
slalu skip tok decide..
kalo sy wat slh kali ... 
mmg merana lahh kot
sy igt tawaran die kuar dlm bkn 8 or 9..
so sy hold on lahh dlu 
pk matrik ngn upu dlu
alih2..ini yg dpt dlu..
allah...
ape sy nk wat?
anyone pls tell me what to do~

4 comments:

  1. kalau mmg kau nk jd dentist..buat je la..biasa la tu suma bnda nk duit...upu n matrik pun kena keluar kn duit...make sure kau plh yg btol2 kau nak..

    ReplyDelete
  2. ish..saba2,,solat istikarah..smestiny..mnx pndpat prents ko cmne..klo ko yakin ko nk g,,jd xd ap2 agy yg nk hlang plihn ko..hope da best for u..love~

    ReplyDelete
  3. gempk,,,,xpe2,istikharah dulu!

    ReplyDelete